• hceagles01

2de speeldag van de competie

Vandaag, 22/09/2019, speelde onze U14 hun 2de competitiewedstrijd. We gingen met een kleine kern naar Groot-Bijgaarden. Thibe en Nio speelde hun eerste wedstrijd en onze kern bestond uit hoofdzakelijk U12 spelers. Maar ze lieten zich niet kennen en deden wat ze konden. In de eerste helft deden ze lange tijd goed mee. Bij een 4-1 stand was nog alles mogelijk. Naar het einde van de eerste helft sloeg de vermoeidheid toe. We gingen rusten bij 11-2.

De 2de helft verliep wat moeilijker maar er waren wel een aantal mooie aanvallen te zien. Mits wat meer geluk (er werd 4 keer op de doelpaal gegooid) hadden we wat meer doelpunten kunnen maken. Ook in verdediging werd er altijd hard gewerkt. Uiteindelijk werd het 27-5. Doch de uitslag het niet laat uitschijnen hield iedereen weer een positief gevoel over aan deze wedstrijd.

Ik kan de spelers alleen maar een pluim geven voor hun inzet en doorzettingsvermogen.

Volgende week volgt de verplaatsing naar Heist-op-den-Berg.

3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

wedstrijd nr 3 - 29/09/2019