© 2019 by SCS

• hceagles01

Competitie

Vorige week zondag 15/09/2019 werd de competitie voor onze U14 ploeg op gang geworpen. De eerste tegenstander dit seizoen was HC Atomix. Het zou geen makkelijke opdracht worden vermits we met een nieuwe ploeg aantreden en enkele nieuwe spelers moeten inpassen. Alle spelers gingen tot het uiterste en vochten voor iedere bal zoals ook door de trainer voor de wedstrijd werd gevraagd. Er waren een aantal mooie doelpunten en acties langs onze zijde maar de tegenstander bleek toch te sterk en won de wedstrijd met 8 - 30. In tegenstelling tot wat de score laat vermoeden waren er na de wedstrijd alleen maar blije gezichten en dat is nog altijd waar het om draait. Plezier in het spelleke! Vandaag gaan we op bezoek bij Groot-Bijgaarden. Iedereen op post!

3 keer bekeken