• hceagles01

wedstrijd nr 3 - 29/09/2019

Vandaag speelde onze U14 tegen Heist-op-den-Berg 1. Het was voor de spelers even zoeken naar hun plaats op het veld maar eens ze deze gevonden hadden stond de verdediging er. Gedurende de volledige wedstrijd werd er goed verdedigd en ook onze keepers Thibe W en Robbe stonden goed te keepen.We incasseerde uiteindelijk 21 doelpunten wat zeker niet slecht is. In de aanval werden mooie kansen en doelpogingen gecreëerd. Maar hier kwamen we, mede door de goede keeper van de tegenstander, moeilijk tot score. Uiteindelijk maakte we 2 doelpunten wat een eindstand opleverde van 21-2 in het voordeel van Heist-op-den-Berg. Dit nog steeds met hoofdzakelijk U12 spelers en een aantal nieuwe spelers. Volgende week spelen we opnieuw tegen Heist-op-den-Berg. Dan tegen hun 2de team.

3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

2de speeldag van de competie