Allerlei info

- Heb je interesse?

Heb je de microbe van het handballen te pakken en op zoek naar een geschikte club?  Weet je totaal niet wat handbal is? Of wil je gewoon een sport beoefenen, maar je weet nog niet wat?

Bij ons in de club kan je via een beurtenkaart 3 trainingsmomenten naar keuze komen proberen of het handballen en/of onze club je ligt.

Kom je graag eens langs? Een seintje vooraf via onze contact pagina is leuk, maar als jullie onverwacht aanwezig zijn, zeker geen probleem.

- Wanneer en waar trainen we?

• Al onze trainingen vinden vanaf heden plaats in de sporthal Bekaf Noord, Bekaflaan 62, 3200 Aarschot (de nieuwe sporthal van het Sint Jozef college)

• Alle info ver onze trainingsmomenten vind je op de pagina 'Trainingen'

- Wat gaan we in de toekomst nog doen?

• Verdere uitbereiding van onze G - werking (Sport aanbieden aan meerdere doelgroepen)

• ​Voor elke leeftijdscategorie een ploeg op te starten

• ...

- Inschrijven?

Volledig overtuigd dat handbal voor jou een fantastische sport is en onze club je ligt?  Super, ga dan verder naar de pagina 'Inschrijvingen'

- Tegemoetkoming mutualiteit?

Als club vullen wij graag de nodige documenten in zodat u van de voorziene tegemoetkomingen kan profiteren. De verschillende formulieren vindt u hieronder.  Deze zijn reeds ingevuld, graag deze afdrukken, naam speler nog even invullen en via de trainer laten bezorgen aan de secretaris ter ondertekening.

Verschillende attesten:

- Nog vragen?

Heb je na het lezen van alle info op onze website nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina.  Wij helpen je graag verder!